top of page
IMG_2431.jpeg

Verbinding Met Spikkels

Mijn moeder liep vroeger naar de buurvrouw als ze er niet uitkwam, geen luiers meer had of een kopje suiker wilde lenen, lees: haar verhaal kwijt moest of hulp nodig had. Wij doen of kunnen dat niet. De meeste moeders zijn niet elke dag thuis, de straten zijn stil en de huizen zijn leeg doordeweeks.

Online zoeken we naar gelijkgestemden en vinden we gelukkig steeds vaker een ander geluid. Is het niet offline, dan komen we elkaar steeds vaker ook online tegen. Ik merk een enorme behoefte op aan luisterende oren, “listening buddy’s” of gewoon goede raad. Iemand die meedenkt of iemand die zegt: Heb je hier al aan gedacht? Iemand die het snapt.

Ik krijg wekelijks enorm kwetsbare DM’s en mailtjes, belangrijke vragen en persoonlijke problemen voorgelegd. Ik luister met alle liefde en schrijf graag echt een waardevol en persoonlijk bericht. Echte verbinding van moederhart tot moederhart. 

FA6A3A95-681A-4B47-8E3D-F31B9646525A.JPG

Hoe werkt het?

Heb jij mijn luisterend oor, mijn advies of mijn visie nodig op jouw situatie of probleem? Ik schrijf voor jou een persoonlijk stuk en ga de diepte met je in. In een e-mail consult geef ik je ruimte voor je verhaal, fijne en bruikbare informatie en mijn schrijfwerk op maat gemaakt voor jou.

Je krijgt persoonlijk advies per e-mail zodat je het altijd terug kunt lezen. Jij schrijft van je af en je krijgt van mij online begeleiding in jouw eigen, unieke ouderschap. Je krijgt waardevolle informatie, mijn advies als ervaringsdeskundige en tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Wat krijg je?

  • 2 e-mail consulten van mij (+intake en afronding)

  • Advies op maat, zwart op wit

  • Online-stambeleving ‘’Je doet het niet alleen” door contact van moederhart tot moederhart

  • Als dat gepast is: een opdracht, boekentips, voice memo of videolink


Momenteel is het boeken van een E-Mail Consult niet mogelijk. Volg mij op Instagram om up to date te blijven. 

Spikkels.png

Over mij...

Zes jaar lang heb ik gewerkt als redactrice en online hulpverlener in de e-Health bij een grote GGZ instelling. Online en offline ondersteunden we, met een team professionele ervaringsdeskundigen,  mensen met problemen met zelfbeeld, depressie en eetstoornissen. Dit gebeurde via chat, mail, forum, bloggen en live bijeenkomsten.

 

Daarna werkte ik part time in de Jeugdzorg.  Eerst een tijd in een gezinshuis en later begeleide bezoeken.

 

Ondertussen ben ik al 4 jaar zelf bezig met schrijven en creëren  rondom thema’s die mij diep aan het hart gaan; natuurlijk, verbindend, onvoorwaardelijk ouderschap, emotie regulatie en persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik help jou met veel liefde en mijn ontwikkelde talenten en ervaring graag op weg in de wereld van het moederschap.

944DF412-A6FD-4CA0-BED7-A77F7B48E248.JPG
bottom of page