top of page
IMG_8249.jpg

Samenwerken Met Spikkels

Mijn website en Instagram gaan voornamelijk over persoonlijke ontwikkeling, natuurlijk ouderschap, spelontwikkeling en bewust leven. Op verschillende manieren en met verschillende merken ga ik samenwerkingen aan via mijn Instagram en blog. Ik heb momenteel 16.300+ volgers op Instagram en een hele warme en liefdevolle betrokkenheid met mijn volgers, die ik eigenlijk liever gewoon ''lezeressen'' noem, gezien mijn doelgroep voor 97% uit vrouwen bestaat en ze geen nummers maar echte mensen zijn. 

Samenwerkingen ga ik alleen aan als ik écht fan ben van een product of dienst, zodat ik een oprecht en eerlijk verhaal kan delen, ik puur kan zijn en Leven Met Spikkels dichtbij mij blijft staan. Ik doe alleen dingen die ik echt wil en waarbij ik voel dat het leuk is voor mijn lezeressen. 

Zo kunnen de mensen die mijn blogs lezen en mij volgen op Instagram zeker zijn van betrouwbare reviews, informatie en tips en kan een bedrijf erop rekenen dat ik met volle overtuiging en eerlijk enthousiasme over hun product of dienst zal delen. 

Ik werk met betaalde opdrachten, affiliate links in mijn Story, blogs, sta open voor barter en ga soms langdurig partnerschap aan. Er is veel bespreekbaar en ik ga graag creatief en op eigen wijze aan de slag om er samen wat moois van te maken.

Voorbeelden van Posts en Reels kun je alvast bekijken via  #samenwerkenmetspikkels

IMG_8017.jpg
IMG_2409.jpeg
Spikkels.png
Spikkels.png
bottom of page